Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs
Назив: | Effect of different sodium butyrate levels in weaned pig diet on the antioxidant capacity of selected organs | Аутори: | Ćirić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of meat hygiene and technology, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. 2 str. 80-87 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1435 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/353708 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |