Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of thermal processing on the content and antioxidant capacity of free and bound phenolics of cookies enriched by nettle (Urtica dioica L.) seed flour and extract
Назив: The effect of thermal processing on the content and antioxidant capacity of free and bound phenolics of cookies enriched by nettle (Urtica dioica L.) seed flour and extract
Аутори: Mitrović, Jelena  ; Nikolić, Nada  ; Karabegović, Ivana  ; Lazić, Miodrag ; Nikolić, Ljubiša  ; Savić, Saša  ; Pešić, Mirjana  ; Šimurina, Olivera  ; Stojanović Krasić, Marija  
Година: 2022
Публикација: Food Science and Technology (Brazil)
ISSN: 0101-2061 Food Science and Technology = Ciencia e Tecnologia de Alimentos Претражи идентификатор
Издавач: Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, SBCTA
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 str. e62420
DOI: 10.1590/fst.62420
WoS-ID: 000826093700029
Scopus-ID: 2-s2.0-85126807020
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6048
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365422
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200133 (Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet, Leskovac) (RS-200133)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

7
SCOPUSTM
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца