Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of thermal processing on the content and antioxidant capacity of free and bound phenolics of cookies enriched by nettle (Urtica dioica L.) seed flour and extract
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The effect of thermal processing on the content and antioxidant capacity of free and bound phenolics of cookies enriched by nettle (Urtica dioica L.) seed flour and extract | Аутори: | Mitrović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Food Science and Technology (Brazil) | ISSN: | 0101-2061![]() ![]() |
Издавач: | Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, SBCTA | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 str. e62420 | DOI: | 10.1590/fst.62420 | WoS-ID: | 000826093700029 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85126807020 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6048 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/365422 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200133 (Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet, Leskovac) (RS-200133) | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |