Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antimicrobial Resistance of Lactic Acid Bacteria in Fermented Meat Products
Naziv: Antimicrobial Resistance of Lactic Acid Bacteria in Fermented Meat Products
Autori: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Nevijo Zdolec; Ivana Filipovic; Dobranic Vesna
Godina: 2016
Publikacija: Fermented Meat Products: Health Aspects
Izdavač: CRC Press Taylor & Francis
Tip rezultata: Poglavlje u monografiji
ISBN: 9781498733045. ИСБН није валидан Pretraži identifikator
Kolacija: str. 319-343
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/367087
URL: https://www.crcpress.com/Fermented-Meat-Products-Health-Aspects/Zdolec/p/book/9781498733045
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.