Rezultati

eNauka >  Rezultati >  PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF LENTIL (Lens culinaris L.) FLOUR
Naziv: PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF LENTIL (Lens culinaris L.) FLOUR
Autori: Nikolić, Nada  ; J. Stojanović; Ristić, Novica  ; Stojanović, Gordana  ; Todorović, Zoran  ; Karabegović, Ivana  ; Lazić, Miodrag 
Godina: 2012
Publikacija: Book of abstracts - Belgrade Food International Conference Food, health and well being (FCUB ERA)
Izdavač: Beograd, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: str. 83-83
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/371993
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.