Резултати
еНаука >
Резултати >
Advantage Of Testing Laboratory Existence In The Process Of HACCP System Implementation In Mill Industry As A Mean To Produce Competitive Food Products

Назив: | Advantage Of Testing Laboratory Existence In The Process Of HACCP System Implementation In Mill Industry As A Mean To Produce Competitive Food Products | Аутори: | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 8th International Convention on Quality – JUSK 2011 | Издавач: | UASQ - United Association of Serbia for Quality, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-903197-6-3![]() ![]() |
Колација: | str. 137-140 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/382689 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена: | Verifikacija izvršena na osnovu nepotpunih podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст није јавно доступан | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.