Резултати

еНаука >  Резултати >  Advantage Of Testing Laboratory Existence In The Process Of HACCP System Implementation In Mill Industry As A Mean To Produce Competitive Food Products
Назив: Advantage Of Testing Laboratory Existence In The Process Of HACCP System Implementation In Mill Industry As A Mean To Produce Competitive Food Products
Аутори: Marić, Aleksandar ; Šević, Dragoljub  ; Ušćebrka, Gordana  ; Milisavljević, Stevan  
Година: 2011
Публикација: 8th International Convention on Quality – JUSK 2011
Издавач: UASQ - United Association of Serbia for Quality, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-903197-6-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 137-140
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/382689
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена: Verifikacija izvršena na osnovu nepotpunih podataka
Напомена о доступности: Пуни текст није јавно доступан
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.