Резултати

еНаука >  Резултати >  Pepper (Capsicum annum L.) and by-products of its processing as the supplements for bakery products
Назив: Pepper (Capsicum annum L.) and by-products of its processing as the supplements for bakery products
Аутори: Mastilović, Jasna  ; Vukić, M.; Ivanović, M.; Radovanović, Jelena; Džinić, Dženita; Kevrešan, Žarko  
Година: 2017
Публикација: Book of abstracts of the 9th International Congress "Flour-Bread '17" and the 11th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh '17", Opatija
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: Osijek : Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 23-23
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/398681
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.