Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
Naziv: Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom
Biohemijska i funkcionalna svojstva piva sa dodatkom gljive Ganoderma lucidum
Autori: Despotović, Saša  
Mentor: Leskošek-Čukalović, Ida
Ostala autorstva: Nedović, Viktor  ; Nikšić, Miomir ; Pešić, Mirjana  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  
Godina: 2017
Izdavač: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet
Tip rezultata: Doktorska disertacija
VBS COBISS: 49361423
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/8572
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/400295
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:16221/bdef:Content/download
http://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=5251
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/53
Projekat: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
M-kategorija: 
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca