Резултати

еНаука >  Резултати >  Thermal characteristics and oxidative stability of raspberry and blackberry seed oils followed by DSC
Назив: Thermal characteristics and oxidative stability of raspberry and blackberry seed oils followed by DSC
Аутори: Micić, Darko  ; Ostojić, Sanja  ; Simonović, Mladen  ; Simonović, Branislav  
Година: 2014
Публикација: 12th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry, PHYSICAL CHEMISTRY 2014,
Издавач: The Society of Physical Chemists of Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82475-31-6 Претражи идентификатор
Колација: vol. 2 str. 793-796
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401520
URL: http://www.socphyschemserb.org/en/events/pc2014/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.