Резултати
еНаука >
Резултати >
Thermal characteristics and oxidative stability of raspberry and blackberry seed oils followed by DSC
Назив: | Thermal characteristics and oxidative stability of raspberry and blackberry seed oils followed by DSC | Аутори: | Micić, Darko ; Ostojić, Sanja ; Simonović, Mladen ; Simonović, Branislav | Година: | 2014 | Публикација: | 12th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry, PHYSICAL CHEMISTRY 2014, | Издавач: | The Society of Physical Chemists of Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82475-31-6 Претражи идентификатор | Колација: | vol. 2 str. 793-796 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/401520 | URL: | http://www.socphyschemserb.org/en/events/pc2014/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.