Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Changes in the lipid peroxidation intensity in auxin treated cherry rootstocks softwood cuttings
Naziv Changes in the lipid peroxidation intensity in auxin treated cherry rootstocks softwood cuttings
Autori: Barać, Goran  ; Ljubojević, Mirjana  ; Malenčić, Đorđe  ; Ognjanov, Vladislav  ; Milan Popović; Prvulović, Dejan  ; Borković B.; Kevrešan S.; Kiprovski B.
Godina: 2011
Publikacija: Savremena poljoprivreda
ISSN: 0350-1205 Savremena poljoprivreda Pretraži identifikator
Izdavač: Poljoprivredni fakultet Novi Sad, 2012
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 61 br. 3-4 str. 221-229
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/409445
URL: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxzYXZyZW1lbmFwb2xqb3ByaXZyZWRhfGd4OjZiNTI0NTk5ODZmOGRlNTU
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.