Резултати
еНаука >
Резултати >
Enzymatic hydrolysis as a tool for enhancing antioxidant capacity and sensory qualities of soy proteins
Назив: | Enzymatic hydrolysis as a tool for enhancing antioxidant capacity and sensory qualities of soy proteins | Аутори: | Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Abstract Book / 9th Central European Congress on Food - CEFood | Издавач: | Sibiu, Romania : Ministry of Research and Innovation, RO and Lucian Blaga University of Sibiu | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-606-12-1546-1![]() ![]() |
Колација: | str. 110-110 | URI: | http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/ https://enauka.gov.rs/handle/123456789/409637 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6266 |
URL: | http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/ | Пројекат: | EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.