Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzymatic hydrolysis as a tool for enhancing antioxidant capacity and sensory qualities of soy proteins
Назив: Enzymatic hydrolysis as a tool for enhancing antioxidant capacity and sensory qualities of soy proteins
Аутори: Knežević-Jugović, Zorica D.  ; Culetu Alina; Duta Denisa; Mohan Gabriela; Jovanović, Jelena R.  ; Stefanović, Andrea B.  ; Šekuljica, Nataša Ž.  ; Đorđević, Verica B.  
Година: 2018
Публикација: Abstract Book / 9th Central European Congress on Food - CEFood
Издавач: Sibiu, Romania : Ministry of Research and Innovation, RO and Lucian Blaga University of Sibiu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-606-12-1546-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 110-110
URI: http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/409637
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6266
URL: http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/
Пројекат: EUREKA Project / SOYZYME E! 9936 - Design of novel enzyme-based technologies for structuring and processing of soy proteins
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.