Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of dough mixing on scavenging capacity of free and bound phenolics from mixture of wheat and porcino (Boletus edulis) flour
Назив: Effect of dough mixing on scavenging capacity of free and bound phenolics from mixture of wheat and porcino (Boletus edulis) flour
Аутори: Nikolić, Nada  ; Stojanović, Jelena; Lazić, Miodrag ; Karabegović, Ivana  ; Stojičević, Saša; Mastilović, Jasna  
Година: 2014
Публикација: Abstract book- II International Congress Food Technology, Quality and Safety
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 60
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/416089
URL: http://www.fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.