Резултати

еНаука >  Резултати >  Differences in polyphenolic and elemental composition of red and white Serbian wines
Назив: Differences in polyphenolic and elemental composition of red and white Serbian wines
Аутори: Natić, Maja  ; Pantelić, Milica  ; Tešić, Živoslav ; Jelena Mutić
Година: 2015
Публикација: The XXXVIIIth SYMPOSIUM ‘Chromatographic methods of investigating the organic compounds’
Издавач: INSTITUTE OF CHEMISTRY, SILESIAN UNIVERSITY, Poljska
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/418431
URL: http://chromatographia.us.edu.pl/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.