Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of packaging method and storage period on fatty acid profile and tbars value of traditional sausage (Petrovskà klobàsa)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of packaging method and storage period on fatty acid profile and tbars value of traditional sausage (Petrovskà klobàsa) | Аутори: | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal on processing and energy in agriculture | ISSN: | 1821-4487![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 19 br. no. 2 str. 105-107-107 | VBS COBISS: | 263219980 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420691 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/263219980#izum.si |
URL: | http://www.ptep.org.rs/pdf/Casosis/PTEP%2019%20%282015%29%202.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.