Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of packaging method and storage period on fatty acid profile and tbars value of traditional sausage (Petrovskà klobàsa)
Назив: Effect of packaging method and storage period on fatty acid profile and tbars value of traditional sausage (Petrovskà klobàsa)
Аутори: Šojić, Branislav  ; Hromiš, Nevena  ; Petrović, Ljiljana  ; Tomović, Vladimir  ; Mandić, Anamarija  ; Sedej, Ivana ; Džinić, Natalija ; Lazić, Vera ; Kravić, Snežana  ; Škaljac, Snežana  
Година: 2015
Публикација: Journal on processing and energy in agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 19 br. no. 2 str. 105-107-107
VBS COBISS: 263219980
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/420691
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/263219980#izum.si
URL: http://www.ptep.org.rs/pdf/Casosis/PTEP%2019%20%282015%29%202.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.