Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial and antioxidant activities of Salvia verticillata; potential new sources of natural antioxidants
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antimicrobial and antioxidant activities of Salvia verticillata; potential new sources of natural antioxidants | Аутори: | Mašković, Pavle Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, with FP7 parallel events MycoRed - 2nd Mediterranean Workshop on Mycotoxins and Toxigenic Fungi and SAFETechnoPACK - International Fo | Издавач: | Marmara Research Center, Turkey | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 4 br. 1 str. 115-115 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/432393 | URL: | https://www.tubitaksafe-food2011.org | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.