Резултати

еНаука >  Резултати >  Aromatic compound in different peach cultivars and effect of preservatives on the final aroma of cooked fruits
Назив: Aromatic compound in different peach cultivars and effect of preservatives on the final aroma of cooked fruits
Аутори: Bavcon-Kralj, Mojca; Jug, Tjasa; Komel, Erika; Fajt, Nikita; Jarni, Kristjan; Živković, Jelena  ; Mujic, Ibrahim
Година: 2014
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : Savez hemičara i tehnologa Jugoslavije
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 68 br. 6 str. 767-779
DOI: 10.2298/hemind130913003b
WoS-ID: 000348405900011
Scopus-ID: 2-s2.0-84920415900
VBS COBISS: 231140364
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435859
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/231140364#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM
4
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.