Резултати
еНаука >
Резултати >
Aromatic compound in different peach cultivars and effect of preservatives on the final aroma of cooked fruits
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Aromatic compound in different peach cultivars and effect of preservatives on the final aroma of cooked fruits | Аутори: | Bavcon-Kralj, Mojca; Jug, Tjasa; Komel, Erika; Fajt, Nikita; Jarni, Kristjan; Živković, Jelena ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Hemijska industrija | ISSN: | 0367-598X![]() ![]() |
Издавач: | Beograd : Savez hemičara i tehnologa Jugoslavije | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 68 br. 6 str. 767-779 | DOI: | 10.2298/hemind130913003b | WoS-ID: | 000348405900011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84920415900 | VBS COBISS: | 231140364 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/435859 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/231140364#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.