Резултати
еНаука >
Резултати >
Biochemical properties and antioxidant capacity of Pyrus amygdaliformis Vill. Fruit juice from Mt. Athos, Greece

Назив: | Biochemical properties and antioxidant capacity of Pyrus amygdaliformis Vill. Fruit juice from Mt. Athos, Greece | Аутори: | Đuričković M.S.; Mišić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | 1st International Conference on Plant Biology (20th Symposium of the Serbian Plant Physiology Society) | Издавач: | Serbian Plant Physiology society & Institute for Biological Research “Siniša Stanković” University of Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-912591-2-9![]() ![]() |
Колација: | str. 47-48 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/436462 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.