Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity
Naziv: Incorporation of essential oils into biopolymer films based on pumpkin oil cake in order to improve their antioxidant activity
Autori: Bulut, Sandra  ; Popović, Senka  ; Hromiš, Nevena  ; Šuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Malbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  
Godina: 2019
Publikacija: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 23 br. 4 str. 162-166
DOI: 10.5937/jpea1904162b
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/443157
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

1
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.