Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of linseed enriched diet on omega-3 fatty acids content in pig meat. Monograph - Modern trends in meat production – Intramuscular fat and histological structure of meat
Назив: Effect of linseed enriched diet on omega-3 fatty acids content in pig meat. Monograph - Modern trends in meat production – Intramuscular fat and histological structure of meat
Аутори: Okanović, Đorđe  ; Ilić, Nebojša  ; Palić, Dragan  ; Zekić, Vladislav  
Година: 2010
Публикација: Monograph ’ Intramuscular fat and histological structure of meat’
Издавач: Proceedings of Polish Society of Food Technologists-Malopolska Branch, Poland
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-83-929686-2-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 47-56
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/448835
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.