Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of linseed enriched diet on omega-3 fatty acids content in pig meat. Monograph - Modern trends in meat production – Intramuscular fat and histological structure of meat
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of linseed enriched diet on omega-3 fatty acids content in pig meat. Monograph - Modern trends in meat production – Intramuscular fat and histological structure of meat | Аутори: | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Monograph ’ Intramuscular fat and histological structure of meat’ | Издавач: | Proceedings of Polish Society of Food Technologists-Malopolska Branch, Poland | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-83-929686-2-7![]() ![]() |
Колација: | str. 47-56 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/448835 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.