Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in microflora of tea fungus during storage of fermented dairy beverages
Назив: Changes in microflora of tea fungus during storage of fermented dairy beverages
Promena mikroflore čajne gljive tokom skladištenja fermentisanih mlečnih napitaka
Аутори: Radulović, Zorica  ; Paunović, Dušanka ; Iličić, Mirela  ; Mirković, Nemanja  ; Petrušić, Milica  ; Obradović, Dragojlo 
Година: 2010
Публикација: Prehrambena industrija: časopis za proizvodnju, tehnologiju, bioinženjerstvo i marketing - Food industry / Mleko i mlečni proizvodi - Milk and dairy products
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Savez Hemijskih Inženjera Srbije (SHI)
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 1-2 str. 99-102
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2273
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453309
URL: https://aspace.agrif.bg.ac.rs/bitstream/id/1072/2270.pdf
Пројекат: Funkcionalni fermentisani mlečni napitak–nova tehnologija (RS-20008)
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.