Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in microflora of tea fungus during storage of fermented dairy beverages
Назив: | Changes in microflora of tea fungus during storage of fermented dairy beverages Promena mikroflore čajne gljive tokom skladištenja fermentisanih mlečnih napitaka |
Аутори: | Radulović, Zorica ; Paunović, Dušanka ; Iličić, Mirela ; Mirković, Nemanja ; Petrušić, Milica ; Obradović, Dragojlo | Година: | 2010 | Публикација: | Prehrambena industrija: časopis za proizvodnju, tehnologiju, bioinženjerstvo i marketing - Food industry / Mleko i mlečni proizvodi - Milk and dairy products | ISSN: | 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Beograd: Savez Hemijskih Inženjera Srbije (SHI) Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 21 br. 1-2 str. 99-102 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2273 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/453309 |
URL: | https://aspace.agrif.bg.ac.rs/bitstream/id/1072/2270.pdf | Пројекат: | Funkcionalni fermentisani mlečni napitak–nova tehnologija (RS-20008) | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.