Резултати

еНаука >  Резултати >  An investigation on the influence of pH and ionic strength on the adsorption and interfacial dilatational properties at the oil-water interface of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein hydrolysate
Назив: An investigation on the influence of pH and ionic strength on the adsorption and interfacial dilatational properties at the oil-water interface of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein hydrolysate
Аутори: Bučko, Sandra  ; Katona, Jaroslav  ; Petrović, Lidija  ; Milinković, Jelena  ; Fraj, Jadranka  ; Spasojević, Ljiljana  ; Miller, Reinhard
Година: 2018
Публикација: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade: Serbian Chemical Society
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 83 br. 7-8 str. 847-861
DOI: 10.2298/jsc171120042b
WoS-ID: 000441529600005
Scopus-ID: 2-s2.0-85082353100
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/464241
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.