Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Characteristics and possible application of ceramics in fermented dairy products packaging
                
            
            
            | Назив: | Characteristics and possible application of ceramics in fermented dairy products packaging | Аутори: | Lazić, Vera  | 
Година: | 2011 | Публикација: | 2nd CEFSER (Center of Excellence for Food Safety and Emerging Risks) Workshop and 26th Symposium on Recent Developments in Dairy Technology (Novi Sad) | Издавач: | Faculty of Technology, University of Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80995-94-6   Претражи идентификатор | 
Колација: | str. 186-191 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/467071 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.