Резултати

еНаука >  Резултати >  Vitamin C biochemistry: From scurvy to COVID-19 treatment
Назив: Vitamin C biochemistry: From scurvy to COVID-19 treatment
Biohemija vitamina C: Od skorbuta do COVID-19 tretmana
Аутори: Zakić, Tamara  ; Budnar, Marta ; Kalezić, Anđelika ; Korać, Aleksandra  ; Janković, Aleksandra  ; Korać, Bato  
Година: 2020
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade: Serbian Nutrition Society
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 2 str. 59-70
DOI: 10.5937/hraIsh2002059Z
URI: https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/4319
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4179
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/486286
http://hrana-ishrana.org/wp-content/uploads/2021/03/Broj-2-Vol-61-2020-1.pdf
URL: http://hrana-ishrana.org/wp-content/uploads/2021/03/Broj-2-Vol-61-2020-1.pdf
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200178 (Univerzitet u Beogradu, Biološki fakultet) (RS-200178)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.