Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of in vitro induced water deficit on lipid peroxidation intensity and antioxidant capacity of sugar beet
Назив: Effect of in vitro induced water deficit on lipid peroxidation intensity and antioxidant capacity of sugar beet
Аутори: Nagl, Nevena  ; Kiprovski, Biljana  ; Taski-Ajdukovic, Ksenija  ; Ćurčić, Živko  ; Malenčić, Djordje
Остала ауторства: Uzelac, Branka; Šiler, Branislav
Година: 2015
Публикација: Book of Abstracts, 2nd International Conference on Plant Biology, 21st Symposium of the Serbian Plant Physiology Society, 17-20.06.2015., Petnica Science Center, Serbia
Издавач: Belgrade : Serbian Plant Physiology Society
Belgrade : University of Belgrade, Institute for Biological Research „Siniša Stanković“
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-912591-3-6 (SPPS) ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 153-153
URI: http://www.dfbs.org.rs/
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2324
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/487205
URL: http://www.dfbs.org.rs/
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца