Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Heat treatment effect on fatty acid composition in different pig tissues | Аутори: | Čolović, Dušica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Food and Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 39 br. 2 str. 89-95 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491039 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/e-journal/uploads/Magazines/magazine_117/HEAT_TREATMENT_EFFECT_ON_FATTY_ACID_COMPOSITION_IN_DIFFERENT_PIG_TISSUES.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.