Резултати

еНаука >  Резултати >  Heat treatment effect on fatty acid composition in different pig tissues
Назив: Heat treatment effect on fatty acid composition in different pig tissues
Аутори: Čolović, Dušica  ; Ilić, Nebojša  ; Okanović, Đorđe  ; Palić, Dragan  
Година: 2012
Публикација: Food and Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 br. 2 str. 89-95
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/491039
URL: http://fins.uns.ac.rs/e-journal/uploads/Magazines/magazine_117/HEAT_TREATMENT_EFFECT_ON_FATTY_ACID_COMPOSITION_IN_DIFFERENT_PIG_TISSUES.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.