Резултати
еНаука >
Резултати >
Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from Radan’s cheese
Назив: | Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from Radan’s cheese | Аутори: | Joković, Nataša ; Savić, Dragiša ; Vukašinović-Sekulić, Maja ; Topisirović, Ljubiša | Година: | 2005 | Публикација: | Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Leskovac | ISSN: | 0352-6542 Zbornik radova - Tehnološki fakultet u Leskovcu Претражи идентификатор | Издавач: | Univerzitet u Nišu - Tehnološki fakultet, Leskovac | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 14 str. 115-126 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/800 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/492343 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/140946700#izum.si |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.