Резултати

еНаука >  Резултати >  Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from Radan’s cheese
Назив: Technological characterization of lactic acid bacteria isolated from Radan’s cheese
Аутори: Joković, Nataša  ; Savić, Dragiša  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Topisirović, Ljubiša  
Година: 2005
Публикација: Zbornik radova Tehnološkog fakulteta, Leskovac
ISSN: 0352-6542 Zbornik radova - Tehnološki fakultet u Leskovcu Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Nišu - Tehnološki fakultet, Leskovac
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 14 str. 115-126
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/800
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/492343
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/140946700#izum.si
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.