Резултати
еНаука >
Резултати >
Carcass composition and chemical characteristics of meat from broiler chickens reared under intensive and semiintensive systems
Назив: | Carcass composition and chemical characteristics of meat from broiler chickens reared under intensive and semiintensive systems | Аутори: | Bogosavljević-Bošković, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry International congress 'New perspectives and challenges of sustainable livestock production' (3 : 2011 : Belgrade) |
ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 27 br. 4 str. 1595-1603 | DOI: | 10.2298/BAH1104595B | VBS COBISS: | 42620175 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/494736 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/42620175#izum.si https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20138 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.