Резултати
еНаука >
Резултати >
Broiler meat quality : the effect of rearing system and length of fattening period
Назив: | Broiler meat quality : the effect of rearing system and length of fattening period | Аутори: | Bogosavljević-Bošković, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry International congress 'New perspectives and challenges of sustainable livestock production' (3 : 2011 : Belgrade) |
ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 27 br. 4 str. 1635-1642 | DOI: | 10.2298/BAH1104635B | VBS COBISS: | 42624271 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/42624271#izum.si https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20134 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/494739 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.