Резултати

еНаука >  Резултати >  Broiler meat quality : the effect of rearing system and length of fattening period
Назив: Broiler meat quality : the effect of rearing system and length of fattening period
Аутори: Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Dosković, Vladimir  ; Mitrović, Sreten ; Rakonjac, Simeon  ; Petrović, Milun  
Година: 2011
Публикација: Biotechnology in Animal Husbandry
International congress 'New perspectives and challenges of sustainable livestock production' (3 : 2011 : Belgrade)
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 27 br. 4 str. 1635-1642
DOI: 10.2298/BAH1104635B
VBS COBISS: 42624271
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/42624271#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20134
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/494739
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.