Резултати
еНаука >
Резултати >
Traditional manufacturing of white cheeses in brine in Serbia and Montenegro: Similarities and differences
Назив: | Traditional manufacturing of white cheeses in brine in Serbia and Montenegro: Similarities and differences | Аутори: | Vesković Moračanin, Slavica ; Mirecki, Slavko; Trbović, Dejana ; Turubatovic, Lazar; Kurćubić, Vladimir ; Mašković, Pavle | Година: | 2012 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 43 str. 107-113 | DOI: | 10.2298/apt1243107v | Scopus-ID: | 2-s2.0-84873596034 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/495825 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/10465 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.