Резултати

еНаука >  Резултати >  Traditional manufacturing of white cheeses in brine in Serbia and Montenegro: Similarities and differences
Назив: Traditional manufacturing of white cheeses in brine in Serbia and Montenegro: Similarities and differences
Аутори: Vesković Moračanin, Slavica  ; Mirecki, Slavko; Trbović, Dejana  ; Turubatovic, Lazar; Kurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle  
Година: 2012
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 43 str. 107-113
DOI: 10.2298/apt1243107v
Scopus-ID: 2-s2.0-84873596034
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/495825
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/10465
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

4
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.