Резултати
еНаука >
Резултати >
Investigation of relations between HMW glutenin composition and rheological propeties of contemporary wheat varieties
Назив: | Investigation of relations between HMW glutenin composition and rheological propeties of contemporary wheat varieties | Аутори: | Živančev, Dragan ; Torbica, Aleksandra ; Mastilović, Jasna ; Hristov, Nikola ; Tomić, Jelena ; Stanić, Dušica | Година: | 2012 | Публикација: | CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 419-423 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84904093750 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/500326 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1170 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.