Резултати

еНаука >  Резултати >  Investigation of relations between HMW glutenin composition and rheological propeties of contemporary wheat varieties
Назив: Investigation of relations between HMW glutenin composition and rheological propeties of contemporary wheat varieties
Аутори: Živančev, Dragan  ; Torbica, Aleksandra  ; Mastilović, Jasna  ; Hristov, Nikola  ; Tomić, Jelena  ; Stanić, Dušica
Година: 2012
Публикација: CEFood 2012 - Proceedings of 6th Central European Congress on Food
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 419-423
Scopus-ID: 2-s2.0-84904093750
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/500326
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1170
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.