Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Application possibilities of Raman spectroscopy in the investigation of milk and dairy products
Naziv: Application possibilities of Raman spectroscopy in the investigation of milk and dairy products
Mogućnosti primene Raman spektroskopije u ispitivanju mleka i proizvoda od mleka
Autori: Nedeljković, Aleksandar  ; Miočinović, Jelena  ; Radovanović, Mira  ; Pudja, Predrag 
Godina: 2013
Publikacija: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 24 br. 1 str. 13-18
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/505984
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3385
Projekat: Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-kategorija: 
52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.