Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Application possibilities of Raman spectroscopy in the investigation of milk and dairy products
Naziv: | Application possibilities of Raman spectroscopy in the investigation of milk and dairy products Mogućnosti primene Raman spektroskopije u ispitivanju mleka i proizvoda od mleka |
Autori: | Nedeljković, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2013 | Publikacija: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564![]() ![]() |
Izdavač: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 24 br. 1 str. 13-18 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/505984 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3385 |
Projekat: | Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004) Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) |
M-kategorija: | 52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.