Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative analysis of meat chemical composition of different broiler provenances
Назив: | Comparative analysis of meat chemical composition of different broiler provenances | Аутори: | Glamočlija, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of meat hygiene and technology, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 57 br. 1 str. 1-4 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510338 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/225205516#izum.si https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1367 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |