Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative evaluation of different natural biopolymers and proteins for encapsulation of green tea (Camellia sinensis L.) bioactive compounds
Назив: Comparative evaluation of different natural biopolymers and proteins for encapsulation of green tea (Camellia sinensis L.) bioactive compounds
Аутори: A. Belscak-Cvitanovic; Nedović, Viktor  ; Đorđević, Verica  ; Stojanović, Radoslava  ; Karlović S.; D. Komes; Bugarski, Branko  
Година: 2014
Публикација: 1st Congress on Food Structure Design
Издавач: Eds: Vicente A.A., Silva C.L.M., Piazza L., Portugal
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-989-97478-5-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 53-53
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510374
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.