Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative evaluation of different natural biopolymers and proteins for encapsulation of green tea (Camellia sinensis L.) bioactive compounds
Назив: | Comparative evaluation of different natural biopolymers and proteins for encapsulation of green tea (Camellia sinensis L.) bioactive compounds | Аутори: | A. Belscak-Cvitanovic; Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 1st Congress on Food Structure Design | Издавач: | Eds: Vicente A.A., Silva C.L.M., Piazza L., Portugal | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-989-97478-5-2![]() ![]() |
Колација: | str. 53-53 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510374 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.