Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative stability of ficin and papain in acidic conditions and the presence of ethanol
Назив: Comparative stability of ficin and papain in acidic conditions and the presence of ethanol
Аутори: Milošević, Jelica  ; Janković, Brankica; Prodanović, Radivoje  ; Polović, Natalija  
Година: 2019
Публикација: Amino Acids
ISSN: 1438-2199 Amino Acids Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 5 str. 829-838
DOI: 10.1007/s00726-019-02724-3
WoS-ID: 000465375900008
Scopus-ID: 2-s2.0-85063086804
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3932
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510398
Пројекат: Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

15
SCOPUSTM
6
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.