Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of fatty acid profiles of Korean clams, scallops, mussels and cockles
Назив: Comparison of fatty acid profiles of Korean clams, scallops, mussels and cockles
Аутори: Krstić, Maja V.  ; Vesna Jovanovic; Petar Ristivojevic; Tanja Cirkovic Velickovic
Година: 2019
Публикација: The book of abstracts of the V SePA symposium: Proteomics in the analysis of food, environmental protection and medical research
Издавач: The Faculty of Sciences, University of Novi Sad Serbian Proteomics Association, Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7031-511-2 Претражи идентификатор
Колација: str. P5
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510443
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.