Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of fatty acid profiles of Korean clams, scallops, mussels and cockles
Назив: | Comparison of fatty acid profiles of Korean clams, scallops, mussels and cockles | Аутори: | Krstić, Maja V. ; Vesna Jovanovic; Petar Ristivojevic; Tanja Cirkovic Velickovic | Година: | 2019 | Публикација: | The book of abstracts of the V SePA symposium: Proteomics in the analysis of food, environmental protection and medical research | Издавач: | The Faculty of Sciences, University of Novi Sad Serbian Proteomics Association, Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7031-511-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. P5 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510443 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.