Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of the fatty acid composition of five different fat tissues in Swedish Landrace pig
Назив: Comparison of the fatty acid composition of five different fat tissues in Swedish Landrace pig
Аутори: Šolević-Knudsen, Tatjana  ; Stanišić, Nikola  
Остала ауторства: Petrović, Milan M.
Година: 2015
Публикација: Proceedings of the 4th International Congress New Perspectives and Challenges of Sustainable Livestock Production October 7 – 9, 2015
Издавач: Belgrade : Institute for Animal Husbandry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-71-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 236-245
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/603
http://istocar.bg.ac.rs/sr/simpozijum/4-medjunarodni-kongres-o-stocarstvu-nove-perspektive-i-izazovi-u-odrzivom-stocarstvu-beograd-7-9-oktobar-2015-godine/
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/510495
http://istocar.bg.ac.rs/sr/proceedings/
URL: http://istocar.bg.ac.rs/sr/simpozijum/4-medjunarodni-kongres-o-stocarstvu-nove-perspektive-i-izazovi-u-odrzivom-stocarstvu-beograd-7-9-oktobar-2015-godine/
http://istocar.bg.ac.rs/sr/proceedings/
Пројекат: Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца