Резултати

еНаука >  Резултати >  Staklasti prelaz osmotski dehidriranog svinjskog mesa
Назив Staklasti prelaz osmotski dehidriranog svinjskog mesa
The glass transition of osmotically dehydrated pork meat
Аутори: Ostojić, Sanja  ; Micić, Darko  ; Pavlović, Mirjana D.  ; Zlatanović, Snežana  ; Kovačević, Olgica A. ; Simonović, Branislav  ; Ljubinko Lević
Година: 2014
Публикација: Journal on Processing and Energy in Agriculture
ISSN: 1821-4487 Journal on Processing and Energy in Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 18 br. 3 str. 100-102
URI: http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%2611984&page=1&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d11984
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/511991
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/348
URL: http://scindeks.ceon.rs/article.aspx?query=ISSID%26and%2611984&page=1&sort=8&stype=0&backurl=%2fissue.aspx%3fissue%3d11984
Пројекат: Осмотска дехидратација хране - енергетски и еколошки аспекти одрживе производње
Утицај сорте и услова гајења на садржај биоактивних компоненти јагодастог и коштичавог воћа и добијање биолошки вредних производа побољшаним и новим технологијама
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца