Резултати
еНаука >
Резултати >
Improving the viability and stability of a probiotic product with Saccharomyces boulardii DBVPG
Назив: | Improving the viability and stability of a probiotic product with Saccharomyces boulardii DBVPG Unapređenje vijabilnosti i stabilnosti probiotskog proizvoda sa Saccharomyces boulardii DBVPG |
Аутори: | Korčok, Davor J.; Tršić-Milanović, Nada ; Ilić, Marija; Mitić, Bogdan; Đorđević, Brižita ; Ivanović, Nevena | Година: | 2021 | Публикација: | Hemijska industrija | ISSN: | 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Association of the Chemical Engineers of Serbia | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 75 br. 1 str. 25-30 | DOI: | 10.2298/HEMIND201211008K | WoS-ID: | 000625283300003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85102475431 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3820 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/520127 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |