Резултати

еНаука >  Резултати >  Improving the viability and stability of a probiotic product with Saccharomyces boulardii DBVPG
Назив: Improving the viability and stability of a probiotic product with Saccharomyces boulardii DBVPG
Unapređenje vijabilnosti i stabilnosti probiotskog proizvoda sa Saccharomyces boulardii DBVPG
Аутори: Korčok, Davor J.; Tršić-Milanović, Nada ; Ilić, Marija; Mitić, Bogdan; Đorđević, Brižita  ; Ivanović, Nevena  
Година: 2021
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Association of the Chemical Engineers of Serbia
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 75 br. 1 str. 25-30
DOI: 10.2298/HEMIND201211008K
WoS-ID: 000625283300003
Scopus-ID: 2-s2.0-85102475431
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3820
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/520127
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца