Резултати

еНаука >  Резултати >  Meat quality of Swallow-Belly Mangulica pigs reared under intensive production system and slaughtered at 100 kg live weight
Назив: Meat quality of Swallow-Belly Mangulica pigs reared under intensive production system and slaughtered at 100 kg live weight
Аутори: Tomović, Vladimir M.  ; Stanišić, Nikola  ; Jokanović, Marija R.  ; Kevrešan, Žarko  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tomašević, Igor  ; Martinović, Aleksandra; Despotović, Aleksandra; Šuput, Danijela Z.  
Година: 2016
Публикација: Hemijska industrija
ISSN: 0367-598X Hemijska industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Savez hemijskih inženjera
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 5 str. 557-564
DOI: 10.2298/HEMIND150613063T
WoS-ID: 000388029800008
Scopus-ID: 2-s2.0-84995466820
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4048
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/786
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/499
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522742
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5239
Пројекат: Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta (RS-31032)
Provincial Secretariat for Science and Technological Development, Autonomous Province of Vojvodina, Republic of Serbia [114-451-809/2015]
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

5
SCOPUSTM
2
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца