Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of different methods for determination of sodium chloride in cheese
Назив: Comparison of different methods for determination of sodium chloride in cheese
Poređenje različitih metoda određivanja natrijum-hlorida u siru
Аутори: Rajković, Miloš ; Sredović, Ivana  ; Miloradović, Zorana  
Година: 2010
Публикација: Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
ISSN: 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Faculty of Agriculture
Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. 1 str. 65-77
DOI: 10.2298/JAS1001065R
VBS COBISS: 198208780
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/198208780#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/522852
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2198
Пројекат: Nove metode i tehnike za separaciju i specijaciju hemijskih elemenata u tragovima, organskih supstanci i radionuklida i identifikaciju njihovih izvora (RS-142039)
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца