Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of the bioactive compounds content in raspberry during freeze-drying using response surface method
Назив: Optimization of the bioactive compounds content in raspberry during freeze-drying using response surface method
Аутори: Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Ćetković, Gordana  ; Stajčić, Slađana  ; Vulić, Jelena  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Đilas, Sonja 
Година: 2015
Публикација: Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly
ISSN: 1451-9372 Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : Association of Chemical Engineers
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 1-1 str. 53-61
DOI: 10.2298/ciceq131201005t
WoS-ID: 000354755400006
Scopus-ID: 2-s2.0-84946154254
VBS COBISS: 266439180
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/6207
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/266439180#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/528218
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM
3
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.