Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of the bioactive compounds content in raspberry during freeze-drying using response surface method

Назив: | Optimization of the bioactive compounds content in raspberry during freeze-drying using response surface method | Аутори: | Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly | ISSN: | 1451-9372![]() ![]() |
Издавач: | Beograd : Association of Chemical Engineers | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 21 br. 1-1 str. 53-61 | DOI: | 10.2298/ciceq131201005t | WoS-ID: | 000354755400006 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84946154254 | VBS COBISS: | 266439180 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/6207 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/266439180#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/528218 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.