Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of roasting on the chemical composition and oxidative stability of pumpkin oil
Назив: The effect of roasting on the chemical composition and oxidative stability of pumpkin oil
Аутори: Vujasinovic, Vesna  ; Djilas, Sonja ; Dimic, Etelka ; Basić, Zorica  ; Radocaj, Olga
Година: 2012
Публикација: European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN: 1438-7697 European Journal of Lipid Science and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 114 br. 5 str. 568-574
DOI: 10.1002/ejlt.201100158
WoS-ID: 000304090100013
Scopus-ID: 2-s2.0-84861109560
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529441
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11796
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=89852&source=eNauka&language=en
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30122
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.