Rezultati

eNauka >  Rezultati >  A comparison of different methods for preparing meat samples for determination of mineral content by atomic spectroscopy
Naziv: A comparison of different methods for preparing meat samples for determination of mineral content by atomic spectroscopy
Primena različitih metoda mineralizacije uzoraka za određivanje makro i mikroelemenata u mesu atomskom spektrofotometrijom
Autori: Pavlović, Zoran; Mirić, Milan; Miletić, Ivanka; Šobajić, Slađana  
Godina: 2011
Publikacija: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Pretraži identifikator
Izdavač: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 52 br. 2 str. 37-41
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1590
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540631
URL: http://scindeks.ceon.rs/journaldetails.aspx?issn=0018-6872
Projekat: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-kategorija: 
52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.