Резултати

еНаука >  Резултати >  Titrable acidity and mineral matter dynamics during ripening of semi-hard cheese based on milk protein coaggregates
Назив: Titrable acidity and mineral matter dynamics during ripening of semi-hard cheese based on milk protein coaggregates
Dinamika kiselosti i mineralnih materija tokom zrenja polutvrdog sira proizvedenog na bazi koagregata proteina mleka
Аутори: Jovanović, Snežana  ; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub  ; Vučić, Tanja  
Година: 2006
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 17 br. 3-4 str. 38-44
VBS COBISS: 33147919
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1280
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33147919#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/547289
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.