Резултати
еНаука >
Резултати >
Titrable acidity and mineral matter dynamics during ripening of semi-hard cheese based on milk protein coaggregates
Назив: | Titrable acidity and mineral matter dynamics during ripening of semi-hard cheese based on milk protein coaggregates Dinamika kiselosti i mineralnih materija tokom zrenja polutvrdog sira proizvedenog na bazi koagregata proteina mleka |
Аутори: | Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen; Barać, Miroljub ; Vučić, Tanja | Година: | 2006 | Публикација: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 17 br. 3-4 str. 38-44 | VBS COBISS: | 33147919 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1280 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/33147919#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/547289 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.