Резултати

еНаука >  Резултати >  Realizovana aplikacija je napravljena kao pomoć radu osoblja na Klinici za neurologiju u okviru Kliničkog centra u Nišu. Omogućava rad sa elektronskom knjižicom pacijenta, elektronskim karton pacijenta, vođenjem istorije bolesti, unos specifičnih pregleda koji su vezani za pacijente koji se leče na Kliniku za neurologiju u Nišu. Aplikacija generiše veliki broj različitih izveštaja koji predstavljaju veliku pomoć zaposlenom osoblju (prevashodno lekarima) i pomažu pri uspostavljanju dijagnoza i daljem lečenju pacijenata.
Назив: Realizovana aplikacija je napravljena kao pomoć radu osoblja na Klinici za neurologiju u okviru Kliničkog centra u Nišu. Omogućava rad sa elektronskom knjižicom pacijenta, elektronskim karton pacijenta, vođenjem istorije bolesti, unos specifičnih pregleda koji su vezani za pacijente koji se leče na Kliniku za neurologiju u Nišu. Aplikacija generiše veliki broj različitih izveštaja koji predstavljaju veliku pomoć zaposlenom osoblju (prevashodno lekarima) i pomažu pri uspostavljanju dijagnoza i daljem lečenju pacijenata.
Аутори: Rajković, Petar J.  ; Milenković, Aleksandar  ; Janković, Dragan S.  ; Stanković, Tatjana N.  ; Živković, Miroslava D. 
Година: 2010
Публикација: Neuro.NET - Aplikacija za klinike za neurologiju
Тип резултата: Техничко решење
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/549380
URL: http://www.elfak.ni.ac.rs/phptest/new/html/nauka/tehnicka_resenja/resenja/0249.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.