Резултати

еНаука >  Резултати >  The rheological properties of wheat dough containing zeolite residue
Назив: The rheological properties of wheat dough containing zeolite residue
Аутори: Bodroza-Solarov, Marija  ; Rajić, Nevenka  ; Pezo, Lato  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mucibabić, Rada  
Година: 2020
Публикација: Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly
ISSN: 1451-9372 Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly / CICEQ Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 26 br. 4 str. 377-384
DOI: 10.2298/CICEQ190708015B
WoS-ID: 000631415700007
Scopus-ID: 2-s2.0-85101184685
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4755
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/706
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/549536
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) (RS-200222)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца