Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of hull-less barley flour and flakes on bread nutritional composition and sensory properties

Назив: | Effects of hull-less barley flour and flakes on bread nutritional composition and sensory properties | Аутори: | Škrbić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 115 br. 3 str. 982-988 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2009.01.028 | WoS-ID: | 000265348100031 | Scopus-ID: | 2-s2.0-62349103038 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=67623&source=eNauka&language=en http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/271 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/560278 |
Пројекат: | Identifikacija izvora i iznalaženje korelacija između sadržaja organskih jedinjenja i elemenata u abiotskim i biotskim matriksima radi praćenja i unapređenja stanja životne sredine i procene rizika (RS-152001) | М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.