Резултати
еНаука >
Резултати >
Inhibitory effect of thyme and cinnamon essential oils on Aspergillus flavus: Optimization and activity prediction model development
Назив: | Inhibitory effect of thyme and cinnamon essential oils on Aspergillus flavus: Optimization and activity prediction model development | Аутори: | Rajković, Katarina M.; Pekmezović, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Industrial Crops and Products | ISSN: | 0926-6690![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 65 str. 7-13 | DOI: | 10.1016/j.indcrop.2014.11.039 | WoS-ID: | 000349430000002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84949119164 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1656 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/859 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561018 |
Пројекат: | Značaj dokazivanja ranih laboratorijskih biomarkera za ishod invazivnih gljivičnih infekcija kod nas (RS-175034) | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.