Резултати

еНаука >  Резултати >  Inhibitory effect of thyme and cinnamon essential oils on Aspergillus flavus: Optimization and activity prediction model development
Назив: Inhibitory effect of thyme and cinnamon essential oils on Aspergillus flavus: Optimization and activity prediction model development
Аутори: Rajković, Katarina M.; Pekmezović, Marina ; Barac, Aleksandra  ; Nikodinović-Runić, Jasmina  ; Arsenijević, Valentina Arsic  
Година: 2015
Публикација: Industrial Crops and Products
ISSN: 0926-6690 Industrial Crops and Products Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 65 str. 7-13
DOI: 10.1016/j.indcrop.2014.11.039
WoS-ID: 000349430000002
Scopus-ID: 2-s2.0-84949119164
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1656
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/859
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561018
Пројекат: Značaj dokazivanja ranih laboratorijskih biomarkera za ishod invazivnih gljivičnih infekcija kod nas (RS-175034)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

32
SCOPUSTM
22
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.