Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of using broiler diet with different levels of KTI free soybean to retention of nitrogen
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив ![]() | Effect of using broiler diet with different levels of KTI free soybean to retention of nitrogen | Аутори: | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Book of abstracts, 5th casse conference 2014 | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-297-4![]() ![]() |
Колација: | str. 23-23 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561637 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.