Резултати

еНаука >  Резултати >  Physicochemical Changes of the Gluten-Free Rice-Buckwheat Cookies during Storage - Artificial Neural Network Model
Назив: Physicochemical Changes of the Gluten-Free Rice-Buckwheat Cookies during Storage - Artificial Neural Network Model
Аутори: Pestorić, Mladenka  ; Sakač, Marijana  ; Pezo, Lato  ; Škrobot, Dubravka  ; Milićević, Nataša  ; Jovanov, Pavle  ; Filipčev, Bojana  ; Mandić, Anamarija  
Година: 2019
Публикација: Periodica Polytechnica-Chemical Engineering
ISSN: 0324-5853 Periodica Polytechnica. Chemical Engineering - Himija Претражи идентификатор
Издавач: Budapest University of Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 63 br. 4 str. 609-617
DOI: 10.3311/ppch.13155
WoS-ID: 000484032700009
Scopus-ID: 2-s2.0-85073392939
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/561846
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/674
Пројекат: Функционални производи на бази жита намењени особама са метаболичким поремећајима
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

4
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца